Betekenis van de optie 'In archief' bij een relatie
De optie “In archief” kan worden gekozen als de klant niet meer actief is, maar je de klant niet kan verwijderen omdat er orders aan verbonden zijn. Deze functie biedt dan de mogelijkheid de gegevens van de klant wel te behouden maar te archiveren.