Overslaan naar inhoud
Nederlands
  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Gebruiker verwijderen

Je kunt een gebruiker alleen verwijderen wanneer er geen verwijzingen aanwezig zijn (orders, CRM taken etc). Indien die er wel zijn is het mogelijk om de gebruiker op inactief te zetten. Dit kan via onder Diversen > Instellingen > Gebruikers. Inactieve gebruikers tellen niet meer mee en je kunt dan ook een nieuwe gebruiker aanmaken.